LullaMe Sweden

Ditt barn - en refluxbebis?

Ditt barn - en refluxbebis?

Småbarnsåren är en tid som kan beskrivas med skräckblandad förtjusning. Du kanske hör andra mammor prata om hur fantastisk mammaledigheten är. Hur bra allting fungerar med amning, nattning, träning och bullbak; samtidigt som de har villa och vovve att ta hand om. Inget du kan relatera till − eller? Du har istället fullt upp med att torka upp kräk, plocka handdukshögar och byta kläder på din lilla knodd. Och inte nog med det. Du och din partner är mer som levande zombies med tinnitusringande öron och en gallskrikande bebis i famnen. Dags att fylla på sömnkontot?

Det är inte alla som får njuta av bebisgos i sängen eller härliga barnvagnspromenader utan rapningar, kaskadspyor. Du har antagligen ett begränsat socialt liv och svårt att röra dig utanför hemmet med din ”kräkbebis” som fått en tuff start i livet med sura uppstötningar, halsbränna, sömnsvårigheter och alla tänkbara livsprövningar. När du känner att tålamodet börjar ta slut och att du närmar dig bristningsgränsen eller är mitt uppe i en förlossningsdepressionvill jag påminna dig om att det kommer ljusare tider. Håll ut.

 

När spyor och sömnproblem hör till vardagen


Barn med reflux har ofta problem att sova på magen – eller att få någon sömn överhuvudtaget, eftersom det är vanligt att de kräks i sömnen. LullaMe Solinas babymadrass underlättar vardagen för bebisar med reflux och sömnproblemMadrassen har en lugnande effekt eftersom den imiterar livmoderns vaggande rörelser och gör att din bebis känner sig trygg – precis som hemma! Prova madrassen i lugn och ro under 30 dagar och se hur den förbättrar sömnen för ditt barn. Love to Swaddle Up är en sovpåse i ekologisk bomull och ett måste för dig som gillar smarta lösningar som sparar tid och förenklar din vardag. Skapa en trygg liten oas! Sätt på sövande meditationsljud som vitt eller rosa brus. Bädda ner din älskade lilla trollunge i sovpåsen på babymadrassen och se hur ditt barn vaggas till sömns. Läs mer om LullaMe Solina.

 

Till alla mammahjärtan där ute


Reflux drabbar hälften av alla spädbarn och innebär att magsyran rinner tillbaka till matstrupen och får ”åka hiss” ett par våningar upp. Friska bebisar kräks upp till flera gånger i timmen vilket är helt normalt och ingenting att oroa sig för.

Vid patologisk reflux kräks din bebis onormalt mycket och ofta. Det beror helt enkelt på att den övre magmunnen inte är färdigutvecklad. Besvären minskar runt 18 månaders ålder och försvinner av sig själv när matstrupen vuxit till sig och fungerar som den ska. Det kan ibland vara svårt att skilja på reflux och kolik eftersom symptomen påminner om varandra. Det är inte ovanligt att reflux-bebisar tappar matlusten eller till och med matvägrar. Det gör förstås ont i mammahjärtat att se din bebis må såhär. Som sagt. Det kommer ljusare tider. Håll ut.

Test how Self-rocking Baby Mattress works

You can try the LullaMe mattress for 30 days and see how it works with your baby.

Hittar du inte LullaMe hos din lokala återförsäljare?